ONLINE DELAVNICA: “Notranja suženjstvo in osvoboditev” s Sergejem N. Lazarevom

28. november 2020, ob 10h

Online delavnica

“Notranja suženjstvo in osvoboditev”

Časi se spreminjajo in danes ni več treba mirno in brezbrižno sprejemati izgub, ampak je dovolj, da se naučimo, kako se pravilno veselimo.

Samo svoboden človek se lahko približa ljubezni in Bogu, medtem ko duhovno suženjstvo blokira našo ljubezen.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Občutiš svobodo ali suženjstvo?

Ko nismo več odvisni od okolice in ne gradimo na zemeljski sreči, tedaj nismo več sužnji materialnim dobrinam. Življenje postane zanimiva igra, iz katere bodo tesnoba, strah in bolečina izginili sami od sebe. Ne bomo jih več potrebovali.

Kako dosežemo to notranjo svobodo?

Kako lahko premagamo duhovno suženjstvo?

Svoboda, nevezanost, nesebična radost in ljubezen so tisto, k čemur stremimo, ko se razvijamo in spoznavamo Stvarnika. Ker, ko je Bog na prvem mestu, potem imamo tudi notranjo svobodo, nismo odvisni od tega, kar imenujemo greh.

Če je bilo pred 5 do 7 tisoč leti potrebno, da se je človek popolnoma odpovedal vsemu, da bi začutil notranjo svobodo, je danes drugače.

Ta praksa vam bo pomagala doseči notranjo svobodo, nevezanost na vse kar se nam dogaja na svetu in kar nas prizadene ter moti – razmere s koronavirusom, protesti, vojne, krivice, ki jih vsak dan trpimo kot običajni državljani. Tudi za vse, kar se dogaja v nas in je posledica vpliva našega neposrednega okolja, odnosov z bližnjimi – kadar se počutimo zasužnjene, ko se duša ne zmore osvoboditi iz ujetništva vezanosti.

Za povečanje celotnega učinka bo Sergej Nikolajevič Lazarev prakso naredil skupaj z vsemi udeleženci, v skladu z vnaprej skrbno pripravljeno tehniko, ki bo uporabljena med skupinsko vadbo. To mu bo omogočilo, da se popolnoma potopi v delovni proces in ohrani visok nivo energije pri vseh udeležencih.

Pomembno je omeniti, da je učinkovitost trditve “delaj na sebi” povečana prav zato, ker se zberemo kot skupina, v določenem časovnem okvirju, skupaj z Lazarev-om.
Posnetek prakse ne bo v prodaji! Udeleženci prakse dostopajo do video posnetka na internetni strani, preko svoje vstopnice.

Pridružite se nam 28. novembra ob 10:00! Število vstopnic je omejeno!