ONLINE DELAVNICA: 

Preobrazba ljubezni s Sergejem N. Lazarevom

7. marec 2021, ob 19.50h

Online delavnica “Preobrazba ljubezni”

 

S. N. Lazarev je dogodek zasnoval kot kombinacijo predavanja in praktičnega vodstva pri reševanju različnih problemov, ko delamo na sebi. Gradivo je bilo predhodno posneto in pripravljeno. Učinkovitost oblike »dela na sebi« je ojačana z združevanjem ljudi v skupinskem delu ob določenem času.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Živimo v pomanjkanju?

Najpomembnejša naloga vsakega človeka je preobrazba zemeljske ljubezni v božansko. Avtor razloži, kako to narediti korak za korakom pri vsakdanjem delu na sebi. Kar mislimo, da je ljubezen, je v resnici lahko strast, poželenje, navezanost, želja po nadzoru nad ljubljeno osebo. Praktično predavanje nam bo pomagalo globlje razumeti, kako se oblikuje povezanost med našimi občutki in tem, kar se nam dogaja. Poleg tega je predavanje neprecenljiva pomoč ljudem v kritičnih situacijah, ko nimajo veliko časa za branje vseh avtorjevih knjig, pa tudi tistim, ki so odločeni spremeniti svoje življenje.

– Na katere pomembne stvari morate biti pozorni pri delu na sebi, da bo čim bolj učinkovito?
– Zakaj zbolimo in kakšen je namen bolezni?
– Od kod prihaja Višja energija?
– Kako se naučimo premagati strah pred izgubo?
– Kako pravilno odpravimo težave?
– Kako svojo dušo odpremo za ljubezen?
– Kako se naučimo vse dogodke doživljati kot dobre in kako ostanemo ves čas srečni?

AGENDA:

19.50 – 20.00 – uvodna glasbena napoved

20.00 – 21.00 – predavanje (60 min)

Prevod: podnapisi v slovenskem jeziku

Prenos gradiva: Organizator bo vsem udeležencem po elektronski pošti poslal povezavo, kjer bodo lahko prenesli celotno gradivo.

Prijave: vstopnice lahko kupite preko spodnje povezavez ali nas za druge nakupne možnosti kontaktirate na zdravko@klinikazelenik.com oz 070 263 849.