Razumevanje duhovnosti za osebno rast – spoznanja S. N. Lazareva

* Predavanje vodi: Zdravko Zelenik – distributer knjig S.N. Lazareva v Sloveniji *

 

21. marec 2024, ob 19. uri

Vabljeni na predavanje o delu Sergeja Nikolajeviča Lazareva: Razumevanje duhovnosti za osebno rast

V četrtek, 21. marca 2024, vas vabim na predavanje, posvečeno delu in raziskovanju Sergeja Nikolajeviča Lazareva, priznanega ruskega avtorja in raziskovalca v polju duhovnosti in samozdravljenja. Predavanje bo potekalo v prijetnem in spodbudnem okolju, kjer bomo skupaj raziskovali, kako nam lahko Lazarevova spoznanja in modrosti koristijo v vsakdanjem življenju ter prispevajo k naši osebni rasti in razvoju.

Kaj lahko pričakujete?

Na predavanju bomo skozi dela Lazareva globlje pogledali v koncepte duhovnega zdravljenja, zakonov karme, in kako naše misli, čustva ter dejanja vplivajo na naše fizično in psihično zdravje. Predstavil bom praktične nasvete, ki jih lahko vsakodnevno uporabite za izboljšanje svojega življenja, medosebnih odnosov in doseganje harmonije znotraj sebe ter z okolico.

Zakaj se udeležiti?

  • Razumevanje filozofije S. N. Lazareva: Poglobite svoje razumevanje duhovnih zakonitosti in kako te vplivajo na vaše življenje.
  • Praktična uporaba znanja: Naučite se, kako uporabiti njegova spoznanja za izboljšanje vašega vsakdanjega življenja in osebne rasti.
  • Izboljšanje kvalitete življenja: Raziskujte metode in tehnike za izboljšanje duševnega in fizičnega zdravja.
  • Skupnost podobno mislečih: Pridružite se skupnosti ljudi, ki si prizadevajo za osebno rast in duhovni razvoj.

Kje in kdaj?

Datum: Četrtek, 21. marec 2024 Lokacija: [Podrobnosti lokacije bodo sporočene registriranim udeležencem]

Kako se prijaviti?

Prijavo pošljite na zdravko@lazarev.si

Ponovitev delavnice “Čiščenje potomcev”

Naši občutki in reakcije na svet okoli nas oblikujejo našo usodo in usodo naših potomcev. Na subtilni ravni smo vsi eno. Naši otroci so odvisni od nas, mi pa smo odvisni od otrok. S harmoniziranjem sebe in svoje usode pomagamo svojim otrokom. Bolj zdravi so potomci, bolj zdravi smo mi.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kako čez ovire v življenju?

V življenju se dogaja, da se srečujemo z vrsto ovir in težav, pri delu na sebi in pri doseganju zastavljenih ciljev pa se ne premaknemo z mesta. To se pogosto zgodi, ker nismo obremenjeni le mi, ampak tudi naši potomci. Poleg tega ni pomembno, ali sploh imamo otroke. Stanje naših potomcev in celotne družine močno vpliva na nas.

Praksa “čiščenje potomcev” je namenjena uspešnemu prehodu skozi travmatične situacije in ohranjanju ljubezni. Tudi za premagovanje obsojanja drugih ljudi, žalitev, občutkov nepravičnosti in neizpolnjenih idealov. Ta praksa nam pomaga, da energijo nezadovoljstva spremenimo v energijo ustvarjanja in razvoja, da se napolnimo s koristno in harmonično energijo.

Ta praksa vam bo pomagala:

1) Okrepiti povezavo z otroci in starši, uskladiti odnose z družinskimi člani in sorodniki, obnoviti in zdraviti energetske vezi s predniki.
2) Pozitivno boste vplivali na svoje zdravje, zdravje svojih potomcev in družinskih članov.
3) Izboljšali boste svojo usodo, doživeli prijetne spremembe na vseh področjih življenja in okrepili zaupanje družinskih članov.

5) začutili boste, kako se vaše življenje postopoma dviga na višji nivo.
6) Začutili boste, kako ste napolnjeni z novo močjo za nove dosežke in s tem imate podporo svoje družine.

7) Vi in vaši otroci boste dobili čisto energijo sreče in blagoslova.

Med prakso pride do preobrazbe energij in vsi družinski člani, ki bodo neposredno ali posredno vključeni v prakso čiščenja potomcev, bodo čutili njen blagodejni učinek.

Skupinsko delo ustvarja močne energijske tokove, ki združujejo vse udeležence, kar omogoča doseganje najboljših rezultatov. Hkrati pa redni vsakodnevni ponovni ogledi prakse, udeležencem korak za korakom pomagajo izboljšati notranje stanje, ter da se napolnimo z življenjsko energijo.

Pridružite se nam na tem edinstvenem dogodku!