ONLINE DELAVNICA: Čiščenje potomcev s Sergejem N. Lazarevom

13. avgust 2022, ob 13. uri

Ponovitev delavnice “Čiščenje potomcev”

Naši občutki in reakcije na svet okoli nas oblikujejo našo usodo in usodo naših potomcev. Na subtilni ravni smo vsi eno. Naši otroci so odvisni od nas, mi pa smo odvisni od otrok. S harmoniziranjem sebe in svoje usode pomagamo svojim otrokom. Bolj zdravi so potomci, bolj zdravi smo mi.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kako čez ovire v življenju?

V življenju se dogaja, da se srečujemo z vrsto ovir in težav, pri delu na sebi in pri doseganju zastavljenih ciljev pa se ne premaknemo z mesta. To se pogosto zgodi, ker nismo obremenjeni le mi, ampak tudi naši potomci. Poleg tega ni pomembno, ali sploh imamo otroke. Stanje naših potomcev in celotne družine močno vpliva na nas.

Praksa “čiščenje potomcev” je namenjena uspešnemu prehodu skozi travmatične situacije in ohranjanju ljubezni. Tudi za premagovanje obsojanja drugih ljudi, žalitev, občutkov nepravičnosti in neizpolnjenih idealov. Ta praksa nam pomaga, da energijo nezadovoljstva spremenimo v energijo ustvarjanja in razvoja, da se napolnimo s koristno in harmonično energijo.

Ta praksa vam bo pomagala:

1) Okrepiti povezavo z otroci in starši, uskladiti odnose z družinskimi člani in sorodniki, obnoviti in zdraviti energetske vezi s predniki.
2) Pozitivno boste vplivali na svoje zdravje, zdravje svojih potomcev in družinskih članov.
3) Izboljšali boste svojo usodo, doživeli prijetne spremembe na vseh področjih življenja in okrepili zaupanje družinskih članov.

5) začutili boste, kako se vaše življenje postopoma dviga na višji nivo.
6) Začutili boste, kako ste napolnjeni z novo močjo za nove dosežke in s tem imate podporo svoje družine.

7) Vi in vaši otroci boste dobili čisto energijo sreče in blagoslova.

Med prakso pride do preobrazbe energij in vsi družinski člani, ki bodo neposredno ali posredno vključeni v prakso čiščenja potomcev, bodo čutili njen blagodejni učinek.

Skupinsko delo ustvarja močne energijske tokove, ki združujejo vse udeležence, kar omogoča doseganje najboljših rezultatov. Hkrati pa redni vsakodnevni ponovni ogledi prakse, udeležencem korak za korakom pomagajo izboljšati notranje stanje, ter da se napolnimo z življenjsko energijo.

Pridružite se nam na tem edinstvenem dogodku!